[ Wednesday 19 June 2024 - bijna volle maan - Log in/registreer - Zoeken ]

Aeolia


Al langere tijd was er het idee om een praktijk te beginnen waar mensen uit Enschede en omgeving terecht kunnen voor beweging, bewustwording en healing. Waar ze zichzelf mogen zijn. Zichzelf kunnen ontdekken en mogen hervinden. Maar bij gebrek aan ruimte was dit tot op heden niet mogelijk.

Op 1 juli 2008 heeft praktijk Aeolia dan eindelijk haar deuren geopend.
Aeolia staat voor de oud Griekse god van de wind. En zoals wij allen weten is de wind beweeglijk. We zijn ons bewust van de wind, maar toch zien we hem niet. We kunnen er mee spelen en hij speelt met ons. We voelen hem, maar kunnen niet uitleggen hoe het voelt. Dit is gelijkend aan vele spirituele ervaringen. Hoe leg je iemand uit wat Reiki is, zonder dit te ervaren?

Bij praktijk Aeolia ben je welkom om Reiki te ervaren. Zowel in een behandeling als in cursusvorm. Maar niet alleen dat. Ook kun je er kaarten laten leggen om een glimp van de toekomst op te vangen.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons je vraag en we zullen je persoonlijk benaderen met een antwoord of voor het maken van een afspraak. Wil je eerst meer informatie inwinnen? Kijk dan eens bij het dienstenaanbod.