[ Wednesday 19 June 2024 - bijna volle maan - Log in/registreer - Zoeken ]
Staven Drie

Staven Drie


Numerologische waarde

3

Element

Vuur

Positieve sleutelwoorden

Nieuwe wegen inslaan, vooruit blikken, leiderschap

Negatieve sleutelwoorden

Stagnatie, bang voor zelfontwikkeling, geen eerste stap durven nemen

Verhaal 1

Drie staven groeien als bomen uit het niets. We zien een man met zijn rug naar ons toe gekeerd. Hij houdt zich vast aan een van de staven. Hij kijkt uit over het land dat voor zich ligt. Maar is het land? Als we goed kijken lijken we kleine scheepjes of bootjes te zien. Misschien is het water wel geel gekleurd van de ondergaande zon?
Zoals de man van staven twee rijk bedeeld is en de wereld in handen lijkt te hebben, heeft de man van staven twee niet veel. Zijn kleding bestaat uit aan elkaar genaaide vodden, en zo te zien heeft hij niets in zijn handen.

Betekenis

Uitkijkend over het niets kunnen we toch veel zien: als we maar creatief zijn en willen. Onze drijfveer is onze intentie. In vergelijking met staven twee heeft de man van staven drie meer dan wie dan ook. Door onze motivatie aan te spreken kunnen wij alles bereiken wat we willen vertelt hij ons. Uit het niets, kunnen we zelfs nog iets creeren. Goed leiderschap vraagt soms om voor de lange termijn keuze te gaan. Staven drie adviseert ons dat te doen.

Staven Drie (Halloween-deck)Staven Drie (Mystery Of Egypt-deck)Staven Drie (Stick Figure-deck)