[ Sunday 14 April 2024 - wassende maan - Log in/registreer - Zoeken ]

Oefeningen


______ Introductie


Iedere vorm van helderheid heeft zijn eigen pagina. Op die pagina staan ook verschillende oefeningen vermeld, voor het activeren ontwikkelen van de specifieke gave. Toch is het ook belangrijk om je intu´tie in het algemeen te ontwikkelen.

______ Meditatie


Dagelijks mediteren, kan absoluut geen kwaad. Iedere ochtend tien minuten, als je net op bent gestaan is een goed moment. Mediteren kan je een extra stoot energie geven voor de rest van de dag en kan je helpen bij het activeren en ontwikkelen van je intu´tie. Mediteren hoeft niet lang, maar bijvoorkeur wel consequent. Dus liever iedere dag vijf of tien minuten, dan een keer in de week een uur.

______ Oefenen


De verschillende oefeningen dagelijks herhalen is ook erg bevorderlijk voor je ontwikkeling. Nu hoef je niet iedere dag iedere oefening te doen, maar probeer wel iedere dag een of twee oefeningen te doen. Al is het maar tien minuten in totaal. Alle kleine beetjes helpen, en ze vormen uiteindelijk ÚÚn geheel.

______ Jaren


Wijsheid komt met de jaren, en zo ook je gaven. Verwacht niet dat je van de een op de andere dag met iedere willekeurige ziel contact kan leggen, en dat je iemands levensloop van voor naar achter kunt opdreunen! Dat kost jaren training en is ook afhankelijk van jezelf, je omgeving en je motivatie.
Geef het dus de tijd, maar stop niet met je oefeningen.