[ Tuesday 21 May 2024 - bijna volle maan - Log in/registreer - Zoeken ]

Tarieven


______ Beweging en bewustwording


De beweging-, bewustwording- en healingworkshops en -cursussen worden op maat gemaakt. In overleg zullen we dan kortsluiten hoeveel lessen er gegeven worden en voor hoeveel personen. Aan de hand daarvan kan ik een offerte voor je maken, waarin we de prijs voor de cursus of workshop vaststellen. Hier speelt natuurlijk ook een rol of je zelf over een ruimte beschikt waar de cursus/workshop gehouden wordt, of dat die geregeld moet worden.
Neem contact op wanneer je een offerte wilt ontvangen voor de workshops en cursussen.

______ Tarotconsults


Een persoonlijk tarotconsult duurt 30 tot 45 minuten en kost Ç 25,-. Je krijgt dat een volledige legging van het Keltisch Kruis en bent vrij om eventuele verdere vragen te stellen - met betrekking tot de legging.

Wanneer je niet in staat bent of misschien simpelweg geen persoonlijk tarotconsult wilt, kun je er ook voor kiezen om per email een consult te ontvangen. Je krijgt dan wederom een persoonlijke, volledige legging van het Keltisch Kruis. Omdat de uitkomst van de legging per email verstuurd wordt, kun je alles rustig voor jezelf na lezen. De kosten hiervoor bedragen Ç 10,-.

______ Reiki behandelingen


Reiki kun je in verschillende vormen ontvangen. Het meest aanbevolen is de volledige behandeling, van ongeveer 90 minuten. Tijdens deze behandeling wordt je hele fysieke en energetisch lichaam behandeld. Een groot voordeel van deze behandeling is dat het hele lichaam weer op zichzelf is afgestemd en uitgelijnd. Je zou het kunnen vergelijken met een grote beurt voor de auto.

Een auto kan ook voor een kleine beurt gaan, en dat kan ook bij Reiki. In de vorm van een normale (liggende) behandeling. De behandeling is identiek aan de volledige behandeling, maar we slaan een aantal posities over waardoor het minder lang duurt. Daardoor duurt de normale (liggende) behandeling ongeveer een uur.

Voor mensen met weinig tijd hebben of voor hen die willen kennismaken met Reiki is er de korte behandeling. Dit is een behandeling van 20 tot 30 minuten die zittend plaats vindt. Tijdens deze sessie worden de belangrijkste punten behandeld, zodat je toch direct het ontspannende en opwekkende effect van Reiki voelt.

Als je met specifieke klachten komt en daarvoor behandeld wilt worden, doen we de eerste keer een volledige behandeling, met een intakegesprek. We gaan dan kijken wat je klacht is, hoe ik je daarbij kan helpen en hoeveel behandelingen dat ongeveer zal beslaan. Dit is geheel afhankelijk van de (oorzaak van de) klacht en hoe je lichaam reageert op de Reiki-energie. Sommigen hebben na een behandeling al genoeg om de oorzaak van de klacht weg te nemen, anderen doen er iets langer over. Dit bekijken we dus tijdens het intakegesprek en na de eerste volledige behandeling.

Omdat het soms aangeraden wordt meerdere behandelingen te volgen, wordt je de mogelijkheid geboden om een korte kuur of lange kuur in te kopen. Een korte kuur bestaat uit vijf behandelingen, een lange kuur uit tien behandelingen. De prijzen voor Reiki-behandelingen zijn als volgt:

BehandelingEenmaligKorte kuur
5 behandelingen
Lange kuur
10 behandelingen
Kort - 30 min.17,50  82,50157,50
Normaal - 60 min.32,50155,00290,00
Volledig - 90 min.45,00210,00400,00
Afstandsbehandling - 20 min.10,00  45,00  85,00