[ Tuesday 21 May 2024 - bijna volle maan - Log in/registreer - Zoeken ]

Het laatste nieuws


Headlines

Het laatste nieuws Indigokinderen zijn te gevoelig voor deze wereld

geplaatst op 23-01-2014 om 00:00


Indigokinderen zijn de nieuwe superhelden van deze wereld die de maatschappij zullen transformeren. De gedragskenmerken die soms als vervelend worden ervaren, blijken uitingen te zijn van bijzondere krachten.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Vrouwelijk Leiderschap 2014

geplaatst op 22-01-2014 om 00:00


(De vrije mare) In 2012ÔÇô2013 vond de 1e cyclus Vrouwelijk Leiderschap plaats. Een groep ge├»nspireerde vrouwen heeft met Marieke de Vrij en met elkaar gewerkt aan visieverheldering en bewustzijnsvergroting ten aanzien van hun rol in het bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing vanuit hun vrouw-eigen leiderschap.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Hoe kunnen geblokkeerde chakra's je ziek maken?

geplaatst op 22-01-2014 om 00:00


ChakraÔÇÖs zijn energiecentra die zich in het energetisch lichaam van elk mens bevinden. Het zijn openingen waar levensenergie doorheen stroomt van en naar onze aura, het energieveld om ons heen.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws TV Aflevering: Intu├»tie ontwikkelen met een meditatie | ForYou.nl

geplaatst op 21-01-2014 om 00:00


Intuitie............wat is intuitie eigenlijk? Intuïtie is van oudsher afkomstig van de paramatma, de Superziel, een deelaspect van God dat in ieders hart huist en ons kennis toefluistert. We hebben allemaal toegang tot deze kennis, maar soms zijn we zo met onze mind bezig, dat we zijn vergeten hoeveel wijsheid we tot onze beschikking hebben als we naar ons hart leren luisteren.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Dieren beschikken over paranormale gaven

geplaatst op 20-01-2014 om 00:00


Volgens een Britse wetenschapper is er ontegenzeggelijk bewijs dat veel dieren paranormale gaven hebben. Dr. Rupert Sheldrake, die gespecialiseerd is in het bovennatuurlijke gedrag van huisdieren, stelt dat 50 procent van alle honden de thuiskomst van een familielid kan voorspellen.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

geplaatst op 15-01-2014 om 00:00


De Amerikaanse luchtmacht heeft diverse malen onderzoek laten doen naar teleportatie en aanverwante fenomenen. Teleporteren is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Fotograaf legt aura van mensen vast

geplaatst op 13-01-2014 om 00:00


Een Nieuw-Zeelandse fotograaf wil bewijzen dat auraÔÇÖs echt zijn. Hij heeft een fototoestel, de AuraCam 6000, waarmee de elektromagnetische velden rond mensen kunnen worden gemeten.Helderzienden hebben geen fototoestel nodig om de kleurrijke auravelden rond personen te kunnen zien.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Dierenleven en menselijk-spirituele ontwikkeling

geplaatst op 13-01-2014 om 00:00


(De Vrije Mare) Marieke de Vrij (1953) wordt sinds 1980 dagelijks geïnspireerd vanuit de onstoffelijke wereld, om individuele en maatschappelijke ontwikkeling te bevorderen. Als spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe gebruikt ze haar heldere, fijnzintuiglijke vermogens.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Wetenschappers zoeken op internet naar tijdreizigers

geplaatst op 3-01-2014 om 00:00


Al in de negende eeuw voor Christus werd in de Mahabharata, een zeer omvangrijk epos uit India, gesproken over tijdreizen. Terwijl natuurkundigen onderzoek blijven doen naar de theoretische wetenschap achter tijdreizen, hebben nog maar weinigen de vraag gesteld of er ook mensen uit de toekomst onder ons zijn.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws 5-jarig jongetje vertelt over vorig leven

geplaatst op 25-12-2013 om 00:00


Kleine Ryan vertelt uitgebreid over zijn ontmoeting met Marilyn Monroe en legt uit hoe het er in de jaren dertig in Hollywood aan toe ging. Zijn moeder Cyndi was er altijd van overtuigd dat reïncarnatie niet bestond, maar is sinds kort helemaal bijgedraaid.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Wetenschapper legt vast hoe de ziel het lichaam verlaat (video)

geplaatst op 10-12-2013 om 00:00


Een Russische wetenschapper heeft een apparaat ontwikkeld waarmee de energievelden van planten en mensen kunnen worden gefotografeerd. Het apparaat, de GDV geheten, fotografeert de aura van levende wezens. Volgens dr. Konstantin Korotkov vangt de camera fotonen- en elektronen-emissies van het lichaam op.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Na dit leven - Een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals

geplaatst op 3-12-2013 om 00:00


(Eben Alexander) Eben Alexander gaf al vijftien jaar les in de neurochirurgie toen hij een bijna-doodervaring kreeg na een zeldzame vorm van hersenvliesontsteking. Zeven dagen lang was hij buiten bewustzijn, tot hij onverwacht uit zijn diepe coma ontwaakte.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Verhalen over leven en dood: naar de hemel en terug (video)

geplaatst op 3-12-2013 om 00:00


Een vrouw blijft na een kajakongeval 30 minuten onder water. Een andere vrouw vecht tegen een terminale vorm van kanker. Een tiener lijdt aan hartfalen. Op het randje van de dood vertellen deze drie mensen hoe ze uit hun lichaam stapten, naar de hemel gingen en weer terugkwamen.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws 'Mijn zoontje helpt mij van boven'

geplaatst op 30-11-2013 om 00:00


In het KRO-programma De Wandeling praat Sander de Kramer met Annelies Laurier uit Driebergen. Ze zegt al sinds haar jeugd paranormaal te zijn. Ze ziet en hoort dingen die anderen niet kunnen waarnemen. Ze voorspelde onder andere dat haar oma ziek zou worden en dat gebeurde vervolgens ook.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Re├»ncarnatie: de wereld werkt niet zoals we denken

geplaatst op 21-11-2013 om 00:00


De vooraanstaande hoogleraar dr. Jim Tucker doet onderzoek naar kinderen die naar eigen zeggen herinneringen hebben aan vorige levens. Zo zegt een drie-jarige jongen dat hij de reïncarnatie is van de Amerikaanse golflegende Bobby Jones.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Helderziend: mensen en dieren hebben een collectief bewustzijn

geplaatst op 20-11-2013 om 00:00


Waarom denken bepaalde mensen aan iemand voordat diegene belt? Waarom voelen mensen dat er iets gaat gebeuren?Sommigen noemen het toeval, anderen spreken van een zesde zintuig. Het kan ook te maken hebben met het collectieve bewustzijn.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Scholen kunnen niet meer om de nieuwe kinderen heen

geplaatst op 14-11-2013 om 00:00


Steeds meer nieuwetijds-kinderen laten zich zien en pikken het niet meer. De nieuwe kinderen spiegelen omgeving door ÔÇśander gedragÔÇÖ, anders denken en vooral anders handelen. Als nieuwetijdskind, spiritueel medium en moeder van een nieuwetijdskind mocht ik een deur openen.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Duitse man 'beschikt over magnetische krachten'

geplaatst op 12-11-2013 om 00:00


Miroslaw Magola kan naar eigen zeggen objecten magnetiseren zodat ze aan zijn lichaam blijven kleven. Hij wil zijn krachten ÔÇô die hij opwekt met zijn bewustzijn - laten zien tijdens de One Million Dollar Paranormal Challenge.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Is deze jongen zijn eigen opa? (video)

geplaatst op 12-11-2013 om 00:00


Een kleine jongen die luistert naar de naam ÔÇśSamÔÇÖ lijkt de re├»ncarnatie te zijn van zijn eigen grootvader. Toen Sam 18 maanden oud was verschoonde zijn vader zijn luier. Sam zei tegen zijn vader: ÔÇťToen ik zo oud was als jou, verschoonde ik jouw luier.ÔÇŁ

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws TV Aflevering: De Wichelroede | ForYou.nl

geplaatst op 5-11-2013 om 00:00


De wichelroede wordt vaak ingezet bij het zoeken van wateraders onder woningen, omdat de bewoners klachten hebben zoals hoofdpijn, niet kunnen slapen, moeheid, onrustig zijn, etc, etc. Indien je dan het bed verplaatst kan het probleem al opgelost zijn. Hoe makkelijk kan het zijn. De wichelroede is een oeroud instrument.

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Britse vrouw genezen door geest

geplaatst op 28-10-2013 om 00:00


Een vrouw uit North Walsham in het Engelse graafschap Norfolk werd naar eigen zeggen tijdens een vakantie genezen door een geestverschijning.Diane Berthelot voelde zich al enkele maanden ziek nadat haar galblaas was weggehaald. Ze nam antibiotica tegen een infectie.Ze bezocht

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Was Koning Arthur een buitenaards wezen?

geplaatst op 15-09-2013 om 00:00


Uit een nieuwe peiling is gebleken dat meer dan de helft van de Britten (52 procent) gelooft in het bovennatuurlijke, tegen 40 procent in 2005 en 2009.Het onderzoek laat ook zien dat ├ę├ęn op de vijf wel eens een paranormale ervaring heeft gehad.Mensen raken de laatste jaren st

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Telekinese: geheimen van de menselijke aura en intenties

geplaatst op 8-09-2013 om 00:00


Een Russische wetenschapper heeft onderzoek gedaan naar het menselijk energieveld en is tot de conclusie gekomen dat mensen de wereld om zich heen met hun eigen energie kunnen veranderen.Dr. Konstantin Korotkov stelt dat positieve en negatieve gedachten een verschillende invloed he

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws Mysterieuze priester verricht wonder op plek van auto-ongeluk

geplaatst op 8-08-2013 om 00:00


De 19-jarige Katie Lentz zat bijna een uur vast in haar verwrongen auto toen uit het niets een priester verscheen op het moment dat ze reddingswerkers vroeg voor haar te bidden.De man was nergens meer te bekennnen nadat de tiener uit haar voertuig was bevrijd. Brandweerchef Raymond

Volledig bericht Volledig bericht

Het laatste nieuws 'Buitenzintuiglijke waarneming sleutel tot interstellaire ruimtevaart'

geplaatst op 30-07-2013 om 00:00


Om in minder dan een mensenleven naar de sterren te kunnen reizen moeten we ons richten op buitenzintuiglijke waarneming of ESP.Dat zei Ben Rich, van 1975 tot 1991 directeur van Skunk Works, een term die in de industrie en technologietoepassingen wordt gebruikt om geheime projecten

Volledig bericht Volledig bericht